Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Sanningen om Dixie - del 1
Isbn: 978-91-8972-697-0
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Children's books 9-12 years 6-9 years
Accessible since: November 2022
Narrator: Colin Svensson
Length: 1 hour 29 minutes

Audiobook

Sanningen om Dixie - del 1

Serien om youtuben Dixie från Mönsterås!

Dag är en helt vanlig tolvåring som bor i Mönsterås tillsammans med sin pappa (som är rädd för allt), och sin storebror, Kristian (som är finnig och har flickvän). Dag har bestämt sig: Han ska inte bli finnig. Han ska inte bli kär. Han ska inte vara rädd för någonting. Det sista är inte svårt att hålla. I Mönsterås finns inget att vara rädd för. Så Dag bestämmer sig för att börja göra stunts, filma dem och posta dem på Youtube. Men allt måste hållas hemligt och han maskerar sig och kallar sig för Dixie. 

Men det är supersvårt att få till det där första klippet. Vad de än försöker sig på så ser inget av det särskilt coolt ut på film. Flera av experimenten kunde dessutom ha gått riktigt illa, om det inte vore för att Dag och hans kompis Goff träffar Soraya, den romska tjejen som bor med sin mamma i ett tält i utkanten av köpingen. 

Sanningen om Dixie är Dags berättelse om hur han blir Dixie - Mönsterås enda youtuber och vlogger. Om hur han undviker puberteten, hur han åtminstone för det mesta lyckas hålla sig orädd, och om hur han misslyckas totalt med projektet att inte bli kär.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone