Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Öppna sår
Isbn: 978-91-8951-456-0
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2021
Narrator: Benny Kalén
Length: 7 hours 25 minutes

Audiobook

Öppna sår

En mörk vinterkväll stjäls ett kvinnligt mordoffer från en av polisen bevakad brottsplats i Uppsala. Polisen Gibson och hans kollegor hamnar mitt i ett inferno av trafficking, tvångsprostitution och kalla mord. Polisteamet lär känna en absurd värld driven av hat, pengar och hämnd. En värld där vem som helst kan bli mördare.

Samtidigt lider polisen Oscar, som ingår i spaningsgruppen, av ständiga mardrömmar efter att ha förlorat sin familj i tsunamin i Thailand. Hans dotter återfanns aldrig, men han beslutar sig ändå för att återvända till Thailand för att fiktivt ta hem henne på inrådan från sin psykolog. På plats möter han av en slump någon som känner igen dottern. Han inleder ett intensivt letande efter henne och hittar samma sexhandel som han lämnat hemma i Sverige. Oscar upptäcker att bakom husfasaderna i Uppsala och turistparadiset Thailand tycks samma grymheter pågå.

Författaren som själv har ett långt förflutet som polis tar i ett snabbt tempo med läsaren till en värld bortom all medmänsklighet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone