Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad
Isbn: 978-91-7557-651-0
Publisher: Kunskapshuset Förlag
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: June 2021
Narrator: Kjell "Coach" Bengtsson
Length: 7 hours 17 minutes

Audiobook

Nära gränsen : så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad

Att känna sig stressad och energilös innebär ofta att det är dags att varva ner och gå till botten med sina problem. Men vilka är just dina problemområden och hur ska du hantera dessa för att inte gå in i väggen? Kanske har du höga krav på dig själv, vill vara tillgänglig för alla, omtyckt och framgångsrik. Kanske hinner du inte ens med dig själv. När skrev du senast in återhämtning i ditt veckoschema, där du annars bara lägger in jobbmöten, besök hos frisören eller bilbesiktningen?

David Waskuri, medieprofil och specialist i psykologisk behandling och psykoterapi, har utgått från sina dagliga möten med klienter när han samlat såväl insikter som gedigen kunskap om att förebygga utmattning. Det gäller att stoppa den farliga stressen så tidigt som möjligt. Genom att lära dig stresshantering och bryta negativa mönster kan du uppnå långsiktiga förändringar.
Följ med psykologen in i hans terapirum, ta del av konkreta övningar och svara på frågor om din egen situation. Hur påverkar problemen som du upplever i din vardag relationen till familj, vänner, arbetsgivare och kollegor? Vad kan omgivningen göra när någon riskerar att drabbas av det allt vanligare folkhälsoproblem som kallas utbrändhet?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone