Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Kolonin - erotisk novell
Isbn: 978-87-2685-984-3
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: May 2021
Narrator: Veronica Fält
Length: 55 minutes

Audiobook

Kolonin - erotisk novell

"Eeva möter hans sandbruna blick, men inser att den är avlägsen och knappt kan fokusera. Som hennes. Lusten står som ett rus kring dem, som en fysisk dimma, och allt hon kan tänka på är hans kuk som spänner innanför kalsongerna."

Eeva är en av de första kolonisatörerna på planeten Proxima B i solsystemet Alfa Centauri. Den första vågen av kolonisatörer ska vara unga, men det är först nu hon förstår varför. De ska reproducera sig och befolka kolonin. Eeva är inte redo att skaffa barn och hon avskyr tanken på att ett datasystem ska välja partner åt henne. Plötsligt är hon instängd med en främling som hon måste ligga med, men till hennes förvåning är han riktigt snygg. Kan det vara så att datasystemet vet exakt vilken typ av män Eeva går igång på?

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone