Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Queerlequin: Ljuva hämnd
Isbn: 978-87-1182-503-7
Publisher: LUST
Category:
Feelgood Erotic
Accessible since: February 2021
Narrator: Ida Olsson
Length: 2 hours 14 minutes

Audiobook

Queerlequin: Ljuva hämnd

"Han tog ett stadigt tag om utsidan av hennes högerlår för att hålla hennes ben på plats, sedan använde han sin fria hand till att sära på hennes nedre läppar. Med en sista lustfylld blick tog han andan ur henne, sedan lutade han sig framåt och slöt läpparna runt hennes klitoris."
Emma har varit otrogen och Saga är förbannad, hon vill inte ligga hemma och gråta. Hon tänker hämnas. På en nattklubb möter hon Tim och han går ner på henne inne på toaletten. De byter nummer och Saga går med på att fika dagen efter för att berätta sanningen men Tim kanske kan vara något mer än bara en hämndaktion.
Ljuva hämnd är del av serien Queerlequin, medveten erotik som inkluderar alla.


Queerlequin-serien bjuder på erotisk litteratur alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.

Queerlequin-serien bjuder på lättsam kiosklitteratur som alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone