Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Queerlequin: Kristallgrottan
Isbn: 978-87-1182-502-0
Publisher: LUST
Category:
Feelgood Erotic
Accessible since: February 2021
Narrator: Ida Olsson
Length: 1 hour 56 minutes

Audiobook

Queerlequin: Kristallgrottan

"Kim fattar vinken och tar ett fastare tag om Theresa, andas några gånger, retsamt. Tungkysser varje vrå av örat. Ilningarna skjuts ut likt tusen stjärnfall. Tungan träffar varenda liten nerv och Theresa vrider runt under henne. Som om hon vill ta sig loss och stanna kvar på samma gång."
Theresa och Jessica har sagt att de inte äger varandra men trots det öppna förhållandet har de inte haft någon vid sidan om på fem år, de har halkat med i strömmen av monogami och blivit som de flesta andra par. Men när Jessica möter en läkare på sjukhuset i Mexico finner Theresa ett annat äventyr där hemma.
Kristallgrottan är del av serien Queerlequin, medveten erotik som inkluderar alla.


Queerlequin-serien bjuder på erotisk litteratur alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.

Queerlequin-serien bjuder på lättsam kiosklitteratur som alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone