Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Tabu: 10 noveller av B. J. Hermansson - erotisk novellsamling
Isbn: 978-87-2664-694-8
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: October 2020
Narrator:
Maria Fält
Fredrika Eriksson
Adam Green
Mikael Borgström
Vilda Frid
Length: 4 hours 54 minutes

Audiobook

Tabu: 10 noveller av B. J. Hermansson - erotisk novellsamling

Tabu är en samling erotiska noveller som utforskar det som enligt konventionerna gränsar till det olovliga. Genom att låta sina karaktärer släppa på hämningarna och ge efter för sina innersta begär vidgar författaren B.J. Hermansson såväl på deras som läsarens vyer. Här skildras bland annat den dominanta relationen mellan en chef och en anställd, samt åtrån som uppstår mellan en student och hennes tjugo år äldre litteraturprofessor; vi får möta karaktärer som förför och låter sig förföras, utforskar förbjudna platser och tänjer på gränserna mellan rätt och fel.

Novellsamlingen innehåller novellerna: Trekanten, Tiotusen meter, Till chefens förfogande, Syndafjället, Sexkryssningen, Magistern, Leka med elden, Gigolo, Fotografen, En vågad lek.

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller, och har översatts till flera språk. Hermansson låter med skicklighet sina berättelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton läsaren att tänka kring, och ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone