Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Den sista hönan på nätet
Isbn: 978-87-2639-486-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: January 2020
Narrator: Anna Godenius
Length: 8 hours 58 minutes

Audiobook

Den sista hönan på nätet

Kriminalkommissarie Lena Ek har äntligen kommit en lösning på spåren i fallet med de mördade hallickarna. I samarbete med fransk polis får hon tag på den huvudmisstänkte, som visar sig ha kopplingar till tvättstugemorden i Åkeshov. Men när hon tillåtit sig själv att glädjas över att ha hittat sin gärningsman får hon ännu ett samtal från Frankrike. En svensk kvinna har påträffats död och det framkommer så småningom att Lena vet vem hon är. Men hur har hon hamnat i Frankrike?

Hemma i Sverige träffar pensionären Birgitta den unga sexbloggerskan Yasmin, som hotats av kriminella och kastats ur en bil långt ute i skogen. Hos Birgitta finner hon trygghet, tills hon får ett otäckt brev som inte går att ignorera. Och snart hittas en annan ung kvinna mördad, på ett minst sagt makabert vis ...

"Den sista hönan på nätet" är den tredje och avslutande delen i en trilogi. De två första delarna är "Den sista kon på Capri" och "Den sista geten på Mars".

Lena Björkander är en svensk författare. Hennes debutroman "Den sista kon på Capri", den första delen i en trilogi, utkom 2017.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone