Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Änkegrevinnans heta lustar - erotisk novell
Isbn: 978-87-2625-403-7
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: June 2019
Narrator: Fredrika Eriksson
Length: 32 minutes

Audiobook

Änkegrevinnans heta lustar - erotisk novell

”Anna rodnade och drog undan handen. Hennes blick drogs mot Gustavs skrev i de åtsittande benkläderna. Där skymtade konturen av något avlångt som sakta blev tjockare.”
Anna och Gustav leker som barn och när de träffas igen som unga vuxna tar leken nya, spännande former. Men de unga tu får inte varandra, utan istället blir Anna bortgift med den åldrade greve von Silfverhuus och i år lever Anna under hans tak och tillgodoser hans lustar. En dag dör den gamla mannen och då bestämmer sig Anna: nu ska hon ge sig ut i världen och ta det som hon vill ha, och aldrig mer ska hon ge utan att få något tillbaka. Nu är det hennes tid att njuta.
”Ärkegrevinnans heta lustar” är en erotisk novell i historisk miljö om en kvinna med stor lust som till slut blir fri att söka den njutning hon alltid drömt om.

Bakom pseudonymen Britta Bocker döljer sig en författare som gärna låter sina noveller utspela sig i en förgången tid. I en tid med skarpa gränser mellan olika samhällsskikt, och där mannen alltid har makten, uppstår både maktspel och erotiska spänningar.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone