Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for En våt midsommarnattsdröm - erotisk novell
Isbn: 978-87-2621-991-3
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance
Accessible since: May 2019

E-book

En våt midsommarnattsdröm - erotisk novell

"Han glider sakta in och lägger lite av sin tyngd på mig vilket resulterar i att min kropp pressas hårt mot Sofias och jag kämpar för att dra ut på min annalkande första orgasm mellan deras hala kroppar. Jag möter Sofias blick och läppar, de är otroligt mjuka och smakar av jordgubbsvin. Hennes tunga är slipprig och len. Hon omfamnar både mig och sin pojkvän så gott det går med sina långa armar och ben. Jag är helt omringad av deras kroppar, doft och beröring." 

Midsommarnatten är mystisk och vibrerar av sexuell spänning. Midnattssolen skiner över tallar och granar i Norrlands djupa skogar där ett gäng vänner släpper alla hämningar och utforskar varandras kroppar. Ett firande av sommaren och fertiliteten slutar i en orgie på en äng bland sju sorters blommor. 

En våt midsommarnatssdröm är en feministisk erotisk novell.
Malin Edholm är utbildad genusvetare vars specialitet är att skriva feministisk erotik som utmanar normen. Hon har bland annat skrivit novellerna "Julönskningen", "Passion i spegelglaset", "Alla hjärtans dag: Passion i paradiset" och "Påskägget". Malin Edholm har även blivit publicerad i novellsamlingen "Feministisk erotik".


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone