Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Prostens nya piga - erotisk novell
Isbn: 978-87-2620-806-1
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance
Accessible since: May 2019

E-book

Prostens nya piga - erotisk novell

”Han såg hur blusen stramade över den ljuvliga byst som han nyss sett gunga i frihet under särken. Prosten hade nästan sett hela hennes kropp i den tunnslitna, nästintill genomskinliga nattsärken och nu var det som om pigan stod naken framför honom. Så underbar och eggande, men så helt ouppnåelig.” 
Prosten Änglund lever med sin fru, prostinnan, sedan många år tillbaka. Men livet har gjort hans fru kall, hård och bitter och deras samliv likaså. En dag träder en ny piga in i tjänst hos paret, Britta. Hon är ung, kurvig och vacker och alla i prostgården blir omedelbart tagna av hennes vänliga och sensuella närvaro. Prosten slits snart i bitar av längtan efter hennes ouppnåeliga kropp. När prostinnan dör i en olycka finns inte längre några hinder och prosten och Britta förenas i en njutning som aldrig tycks ta slut. 
”Prostens nya piga” är en erotisk novell i historisk miljö om en man som får en andra chans till kärlek och passion i livet, och tar den på alla sätt han kan.

Bakom pseudonymen Britta Bocker döljer sig en författare som gärna låter sina noveller utspela sig i en förgången tid. I en tid med skarpa gränser mellan olika samhällsskikt, och där mannen alltid har makten, uppstår både maktspel och erotiska spänningar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone