Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Där ingen vind blåser
Isbn: 978-91-7523-574-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2016
Narrator: Viktoria Flodström
Length: 7 hours 32 minutes

Audiobook

Där ingen vind blåser

Vad kan ha hänt tolvåriga Sandra? I småstaden Härnösand, där alla känner varandra, är det ju tryggt att bo. Vem kunde tro att ett barn kan försvinna medan hon säljer kakor för att tjäna pengar till en klassresa? Men Sandra är inte försvunnen, hon är död. Och när hon hittas börjar fasaden spricka.
Det visar sig att allt inte är som det verkar bakom radhusens staket. Många av de till synes vanliga invånarna har hemligheter som de vill ska förbli dolda. Är det en slump att just Sandra mördades, eller finns det ett skäl till att hon blev ett offer?

Där ingen vind blåser är en psykologisk kriminalroman, där mordfallet samsas med frågor kring det förflutnas roll i nutiden och den gåtfulla moderskärleken. Den är den första delen i serien De fyra elementen och Annika Sjögrens debut som kriminalförfattare.
Annika Sjögren föddes 1951 på Kungsholmen och växte upp i Hässelby Gård i Stockholm. Numera bor hon i Härnösand. Sedan drygt trettiofem år arbetar hon som lärare på lågstadiet men har också skrivit kåserier i Västernorrlands Allehanda och ett antal kriminalnoveller.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone