Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Förberedd: En introduktion till skandinavisk krisberedskap och prepping
Isbn: 978-91-7569-337-8
Publisher: Books on Demand
Category:
Medicine & Health
Accessible since: March 2016

E-book

Förberedd: En introduktion till skandinavisk krisberedskap och prepping

Hur överlever du i en tillfällig krissituation?
Det blir jobbigt när vardagliga ting som vi tar för givna slutar att fungera. Strömmen går, det kommer inte vatten ur kranen, telefonen och datorn slutar fungera, affärerna håller stängt eller töms på nolltid. Du kan inte ens spola på toaletten!
Klarar du att ta hand om dig själv, hemma, med det du har i tre dagar eller en vecka om det skulle hända något? Bli inte ett fruset, hungrigt offer. Bli förberedd!

Den här boken är en lättsmält introduktion till dig som vill ta steget och skapa bästa förutsättningar genom kunskap och förberedelser. Boken fungerar även som referens och repetition för dig som redan kommit igång.

Michael Sjödin har bakgrund som skribent, manusförfattare och webbredaktör med flera inriktningar och fördjupade intresseområden. Han har skapat information, utbildning och webb för flera branscher. 

Stefan Sjödin har bred bakgrund framför allt i säkerhetsbranschen som väktare, skyddsvakt, personskydd till specialisering inom övervakning, utredning av internstölder, ambassadförstärkning m m. Den senaste befattningen var som säkerhetschef i ett av landets största IT-koncerner. Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone