Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Allt eller inget : En Harlequin-ljudbok Silk
Isbn: 978-91-7523-286-7
Publisher: HörOpp!
Category:
Novels
Accessible since: November 2013
Narrator: Malin Güettler
Length: 10 hours 54 minutes

Audiobook

Allt eller inget : En Harlequin-ljudbok Silk

Arvtagerska förlovad med playboy

Lexi Titan kan se tidningsrubrikerna framför sig. Det kommer att tisslas och tasslas i hela Titanville kring nyheten. Inte för att hon har något val, hon har tre veckor på sig att hosta upp två miljoner dollar. Hon kan antingen förlova sig med Cruz Rodriguez eller förlora allt - den framgångsrika skönhetssalongen hon byggt upp helt på egen hand, och sin kallblodige pappas respekt. För att inte tala om tävlingen med hennes systrar om att bli ensam arvtagerska till familjeföretaget och Glory's Gate, gården de växt upp på tillsammans.

Cruz har pengar, framgång och är rykande het - allt utom statusen som krävs för att få tillträde till Texas högre kretsar. Om Lexi går med på att vara hans fästmö under ett halvår kan hon, med hjälp av sin pappas inflytande och kontakter, hjälpa honom att bli accepterad i societeten. För det är han villig att ge henne två miljoner dollar på stört. Och efter ett halvår bryter de förlovningen.

Men ingen av dem är beredd på att passionen de en gång delat ska flamma upp igen och bli ett hinder i vägen för deras annars så perfekta plan ...

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone