Jump to content
The library informs: Med ditt bibliotekskort kan du låna en e-bok/vecka.
Cover for Lösningar på livspusslet - 248 praktiska och konkreta sätt att förenkla ditt liv
Isbn: 978-91-8690-929-1
Publisher: Bokförlaget Redaktionen
Category:
Psychology
Accessible since: April 2013

E-book

Lösningar på livspusslet - 248 praktiska och konkreta sätt att förenkla ditt liv

Flumfria lösningar på livets alla små besvärligheter.

Nej, den här boken handlar inte om att du ska kliva i velourbyxorna och tända rökelser i skogen. Den handlar om hur man förenklar ett modernt, stressigt liv. Hur man får svart bälte i balans, helt enkelt.

Ge bort boken till dig själv i present och få tipsen som hjälper dig att få ordning på livspusslet snabbt och lätt.

Beställ boken nu och får alla tips till om hur du kan göra ditt liv enormt mycket enklare. Lugn och ro kommer på köpet...

Så här tycker läsarna:

”Lösningar på Livspusslet är bra för att den är enkel och direkt. Inga onödiga förklaringar utan bara rådet att ta till sig det som passar/tilltalar mig. Boken har gett mig vardagsinspiration och motivation till småändringar som inte känns överväldigande.
Storleken gör den smidigt så att du till och med kan ha med den i handväskan. Man känner heller inte att den är ömtålig utan kan släpas med överallt.”
Mikaela Bäckstedt, Malmö

”Mycket bra med många tänkvärda tips! Jag tog första tipset och tillämpade det direkt! Precis vad jag behövde läsa. Man kan läsa några tips när man har en stund över.”
Arne Westin

”Jag tycker det var en hel del bra tänkvärda tips som man kan läsa när man behöver pigga upp sig! Mycket lättläst! Jag älskar råd nr 228 om hur man utser en startzon när man ska städa som kan vara 1 meters radie runt soffan! Det har gett mig lite distans och nytt tänk! Städningen kommer sist på allas priolista.....!”
Birgitta Gottfries Dahlberg

”Toppen! Jag har till exempel lärt mig att förvalta min tid bättre. Ett extra plus är att formatet är litet och lättläst.”
Lena Sjöstrand

"Boken har hjälpt mig på så sätt att den fått mig att se på saker och ting på att alternativt sätt, enkelheten verkar ju vara idealet. Det jag gillar med boken är bokens språk och tydligheten i skrivandet. Det är lätt att förstå innebörden och därigenom lättare att direkt omsätta råden i praktiken." Jag har köpt en hel del böcker av redaktionen under åren just för att jag gillar ovanstående berättarteknik."
Johnny Bransbo Schönqvist, Stockholm

"Jag läser en lösning per kväll innan jag lägger mig. Lösningarna roar, inspirerar, lugnar och förbättrar."
Mia Ekander, JOBI Footright AB


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone